Julledigt med familjen och då njuter jag av ett glas Port

Dourodalen och Porto

Det är Annandag jul här hemma i Laröd och under helgen har jag njutit av god julmat tillsammans med min fina familj. Nu blir det att städa ur kylen.. för man blir ganska däst av all sill, brunkål, Jansson och andra delikatesser som hör julen till.

Jag har testat mina tre snapsfavoriter: O.P Andersson, Linie samt Aalborg´s Jubileum och ännu en gång kommit fram till att en god Aalborg alltid är en vinnare. Det har självklart även blivit lite gott Portvin till osten och på den bifogade bilden kan ni se mig öppna en Taylor´s Vintage Port med tång nere i Vilanova de Gaia/Porto. Denna resa till Portugal har blivit en av mina återkommande favoriter och nästa höst är jag redan uppbokad med ett företag som kör en kundaktivitet i Dourodalen under en förlängd weekend. Och så kör jag även min klassiska resa dit under den första veckan i September.

Som ni säkert lagt märke till, har min hemsida bytt skepnad och blivit mobiltelefonanpassad. Jag har haft en enorm hjälp av min vän Jonas Linné som skapat denna nya sida i en betydligt modernare tappning. Nu skall jag bara sätta mig in i alla teknikaliteter (och jag är absolut inget tekniskt orakel). Det finns ju något som heter ”utveckling” och det får även jag acceptera. Jag blev under många år hånad att jag var den sista i landet som övergav dia-projektorn till förmån för powerpoint.. och det har ju gått bra.

Annars är det mycket padeltennis för min del. Igår var jag med en turnering och en ny turnering på Padel Crew väntar på Nyårsafton. I dagarna blir det annars lite goda middagar hos vänner. Vi skall hem till Clas & Ullis samt Pelle & Mette innan vi själv har lite gäster den 29e. Nyårsafton firas nere i Hofterup hos Uffe & Ann.

Sen blir det att ladda batterierna inför min kommande gruppresa den 3 – 25 januari till Australien och Nya Zeeland.

Bokningen till mina vinresor under nästa år har gått ofattbart bra.. Det är redan fullbokat till Australien/Nya Zeeland, Sydafrika, Champagne, Palma de Mallorca, Rhonedalen samt Bordeaux… och bra bokat till övriga resor.

Jag vill nu passa på att önska er alla ett gott slut på 2016 och ett Gott Nytt År!

Håkan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.