En vecka efter Sydafrikaresan….

Nu har det gått en vecka sedan vi landade från Sydafrika. Jag har lagt upp lite bilder i mitt Fotogalleri. Jag skrev som vanligt också ett litet brev till mina resenärer och jag fick medhåll att livet kan räknas ”före och efter Sydafrikaresan”. Det har blivit ett nytt datum för nästa års resa på grund av den stora gruvkonferensen i Cape Town. Nytt datum är 31/1 – 14/2 och resan är upplagd på min hemsida.

Vi hade en väldigt trevlig matlagningskväll i fredags hos min gamle vapendragare Torbjörn Lagmark. Det var ett trevligt gäng på 12 personer som lagade halstrad anklever, pasta med skaldjur, kaningryta samt vit chokladdessert. Efter den lyckade kvällen bestämde vi oss för att återuppta dessa trevliga kvällar varannan månad.

Nu i veckan är det först vinkurs och på onsdag åker ”smörrebrödstestarpanelen” till Köpenhamn för att göra ett nedslag på ännu en krog som serverar Frukost. Vi har denna gång bokat bord på Restaurant Koefoed. Enligt menyn och bilderna på stället så känns det väldigt lovande.

På torsdag är det Lindahl-dagen med föreläsningar hela eftermiddagen på Dunkers Kulturhus. B.l.a Sarah Sjöström och Annie Lööv kommer att föreläsa. Efteråt blir det lite mingel på Jacob Hansens Hus med lättare förtäring. Jag stannar kvar för att på kvällen köra ett kåseri om Spanien för Hittarps I.K´s nätverksträff. Sponsorerna skall göra en resa till San Sebastian över en helg ( då jag är i Champagne). Jag tänkte ge sällskapet lite kött på benen om Spaniens viner och gastronomi inför resan.

På fredag åker jag till Falkenberg och håller en provning då ett föredrag skall ha en konferens och när jag är tillbaka på lördag skall jag hålla en provning hemma hos min vän Jonas Linné som hjälpt mig med min fina hemsida.

Annars är det väldigt mycket padel-tennis. I veckan som gick spelade jag vid fyra tillfällen och lika många tvåtimmars pass är bokade den kommande veckan.

Ha en fin vecka!
Håkan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.