Lite ljusare tider för mina resor

Det börjar att ljusna en del för allt resande och nu är vi svenskar välkomna i 10 EU-länder, där mina resmål den kommande hösten är inkluderade. Jag tänkte nu ge er en liten lägesrapport om hur det ser ut denna hösten och vad jag har i tankarna inför 2021.

I höst kommer jag att köra sex resor med start måndagen den 31 augusti med Dourodalen & Porto som får bli veckans bild följt av resor till Rhonedalen, Rioja & San Sebastian, Ribera Del Duero & Madrid, Piemonte samt Bordeaux som får avsluta detta år.

Jag är väldigt förskonad av avbokningar och det är bara Dourodalen som jag fått ett avhopp på, vilket innebär att jag har två platser lediga på denna resa. Som tidigare har jag fyra platser kvar till Piemonte och övriga fyra resor är fulltecknade.

I början av nästa år har jag den långa resan till Australien & Nya Zeeland inplanerad och det har i dessa tider varit svårt att marknadsföra denna unika resa. Men det är inte omöjligt att jag får några till som nappar under hösten och då kör jag resan i samarbete med Tour Pacific som vanligt.

Jag dubblerar i februari Sydafrikaresan där den första resan är fullbokad och jag har ett bra bokningsläge för resa nummer två. De resor som jag fått ställa in denna våren till Champagne & Paris samt Beirut och Libanon har jag flyttat ett år framåt i tiden, där merparten av resenärerna valt att följa med. På dessa båda resor har jag platser kvar.

Vanligtvis brukar jag under sommaren kunna presentera en ny färgsprakande vinrese-broschyr. Men när jag inte i dagsläget vet med 100 %-ig säkerhet att samtliga resor under hösten går att genomföra eller flyttas till nästa år så ligger jag lite lågt. Det som är klart och där det är en stor efterfrågan till 2021 är resor till Dourodalen, Rhonedalen, Rioja & San Sebastian och Bordeaux. Destinationer som jag kommer att åka till. Efterfrågan är även stor med över tjugo förbokade till Argentina & Chile i januari 2022 vilket innebär att denna resa också kommer att bli av.

Utöver dessa resor som jag erbjuder till allmänheten har jag ett koppel av inställda resor som jag hoppas få uppdraget att arrangera igen när allt är som vanligt.

Annars är det ganska lugnt på hemmaplan med lite trevliga upptåg med vänner. Jag har även varit i kontakt med min vän Romaric Chavy i Meursault-Bourgogne om hur läget ser ut och det är inte omöjligt att jag och Lis tar bilen inom några veckor och kör söderut med besök hos vänner i Alsace, Bourgogne, Rhone och Provence.

Hoppas ni får en fin vecka då vädret skall bli toppen!

Håkan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.